Fjernhjelp

Web- og apputvikling

Hvordan angriper og lander du din app eller nettside idé som du har så stor tro på, og som kan vise seg å være den optimale digitale løsningen for deg og din virksomhet?
Vi i iDrift Web korter ned veien fra ideer fødes, til de realiseres og åpner ditt digitale univers med så uendelig mange muligheter på de ønskede plattformene, uavhengig av om det er på Web eller Windows eller Mac eller Android eller iOs. Sammen med våre kunder utvikler vi de beste og mest hensiktsmessige digitale løsningene for web, mobil og applikasjoner.

Mangler du noen biter for at puslespillet skal bli komplett, har vi erfarne, kompetente og nytenkende hoder som kan utfylle dine tanker og ideer. Idéutvikling og -realisering handler om å ta med seg det som allerede eksisterer, inn på kjøkkenet hvor det kokes sammen med nytenkning.

«Jo flere kokker, jo mere søl» sies det. Men samler du kokken med de beste kjøkkenredskapene, kokken med de beste smaksløkene og kokken med de beste råvarene, ender du trolig opp med en smakfull rett, som er rett både for deg, din virksomhet og kundene du vil invitere til bords.VI REALISERER DIN DIGITALE IDÉ

Nyhetsbrev

Med nyhetsbrev levert fra oss får du all informasjon om nyhetsbrevet direkte i wordpressløsningen din. Du trenger ikke å logge inn i et ekstra grensesnitt hverken for å sende nyhetsbrev, eller for å se hvordan en tidligere kampanje har blitt mottatt.

Nyhetsbrevet tilpasser seg mottakers epostprogram og enhet og vises ut fra skjermstørrelsen til mottager. Leser mottageren din nyhetsbrevet på mobil først og så åpner det på en større skjerm senere vil nyhetsbrevet ha to separate visninger som begge er tilpasset den skjermen det vises på.

Design

rediger kampanjene enkelt

Du kan selvfølgelig velge hvilke saker som skal hentes fra nettsiden din, om det skal være fra nyhetskategorien eller fra en av de faste sidene. Etter innhenting av artikler kan du også skrive inn fritekst som bare eksisterer i nyhetsbrevet. Alt innhold i nyhetsbrever kan redigeres og formateres direkte, slik at du kan endre på en artikkel fra nettsiden, uten at du redigerer den originale artikkelen. Samme redigeringsmuligheter som ellers i en wordpressløsning. Velg en av nyhetsbrevmalene fra arkivet, så er du klar til utsending.

Planlegg

Planlegg kampanjene i forkant

Du kan planlegge utsendingen av nyhetsbrevet i forkant og sette opp utsendingsdato for kampanjen. Du kan også sette opp forskjellige mottakergrupper med forskjellig utsending. Vil du ikke planlegge mer trykker du på send nå for å starte kampanjen.

Få tilbakemelding

Få direkte tilbakemelding på kampanjene dine

Etter at kampanjen er sendt kan du følge mottagelsen i samme grensesnitt som tidligere. Her vil du få oversikt over hvor mange som har åpnet nyhetsbrevet, hvor mange som har klikket inne i nyhetsbrevet og ikke minst hvor de har klikket. Dette gir deg nyttig informasjon før neste nyhetsbrev skal sendes ut.

Kort fortalt gir vårt nyhetsbrev deg følgende fordeler:

  • Integrert i wordpress
  • Egne designmaler for nyhetsbrev
  • Egne mottakergrupper for segmentert utsending
  • Responsiv tilpasning av visning
  • Statistikkmodul som viser mottagelse
  • Kategorisering av kampanjer både for tidligere sendte nyhetsbrev og de som ligger på vent

For mer informasjon om nyhetsbrev og annonsering ta kontakt med Kenneth Johanson på kenneth@idrift.no eller på 52 71 35 00

Prosjekter

For en komplett liste over prosjekter se www.idriftweb.no/prosjekter

Abonner på vårt nyhetsbrev!