Fjernhjelp

Telekom

iDrift Telekom tilbyr deg moderne løsninger for tele og datakommunikasjon.

Med dagens behov for informasjons- og kommunikasjonsflyt øker behovet for et profesjonelt bedriftsnettverk og fleksible tekniske løsninger. Med gode løsninger vil du oppleve effektivitet og fornøyde medarbeidere. Vi har kompetanse og produkter som vil gi deg en optimal arbeidsdag, både med tanke på kommunikasjon og sikkerhetsløsninger.

iDrift Telekom har fokus på utvikling av kompetanse på ansatte for å kunne gi kunden den beste opplevelsen.

.telia_p_rgbTelenor_logo

 

Telering

Ledende nasjonal kjede innen bedriftsmarkedet i Norge

Telering er en av Telenors og Telias største distribusjonskanaler i bedriftsmarkedet. Telering har lang erfaring med leveranse og support av mobile kommunikasjonsløsninger i tillegg til å kunne levere et bredt spekter av tjenester og produkter innenfor IT og Data.

Gjennom vår kjedetilknytning til Telering får vi tilgang til gode konkurransedyktige innkjøpsavtaler på IT- og maskinvare, samt mobil og mobilutstyr. Vi kan også dra nytte av Telerings forhandlernettverk i tilfeller hvor man har behov for service og support utenfor iDrift geografiske tilhørighet. Som kunde får man også mulighet til å se og bestille varer fra vår nettbutikk. Ta kontakt med oss på post@idrift.no for å få tilgang.

Som Teleringforhandler er vi serviceinnstilte rådgivere innenfor tele-, data- og videoløsninger og setter sammen optimaliserte kundeløsninger for ulike typer bedrifter. Vi ivaretar alt innen hardware, skytjenester, løsningsoppsett, installasjon, opplæring og drift tilpasset den enkelte kundes behov.

 telering

Telenor Mobilt Bedriftsnett

Drift leverer Telenor Mobilt Bedriftsnett og mobile kommunikasjonsløsninger.

mobil-mbn-bilde_tcm88-285876
iDrift er breddeforhandler av Telenors operatørtjenester, og tilbyr alt i fra fast, mobil og IP-telefoni. Vi skreddersyr løsninger som kan enkelt integreres i din bedrift og som er tilpasset bedriftens måte å jobbe på. Målet er å optimalisere bruk av telekomløsninger og utnytte fordelene mest effektivt.

Mobilt Bedriftsnett fra Telenor
Mobilt Bedriftsnett fra Telenor er en mobil telefoniløsning med nyttige telefonfunksjoner som gjør det enkelt å være tilgjengelig for kunde og kollegaer. Mobilt Bedriftsnett kombinerer kvalitet og overlegen funksjonalitet, med elegante brukergrensesnitt og svært konkurransedyktige priser. iDrift har lang erfaring med implementering av Mobilt Bedriftnett og kan også bistå din bedrift med å sette opp og utforme løsningen slik at den fungerer optimalt for din bedrift.

Integrasjoner og løsningsdesign
Vi beriker Mobilt Bedriftsnett med integrasjoner mot andre systemer for å best mulig å effektivere telefoniløsningen. Vi leverer også Mobilt Bedriftsnett i kombinasjon med IP-basert sentral i scenarioer hvor kunde gjerne vil ha det «beste fra begge verdener».

Telenor Service Partner Excellent
iDrift innehar den høyeste sertifiseringen innen Telenors forhandlerapparat. Formålet med sertifiseringen er å bygge kompetanse hos forhandlerne for å sikre at kunden får best mulig betjening. En sertifisering på kompetansenivå: Excellent gir uttrykk for at forhandler har spisskompetanse på integrasjon mellom IKT og telekommunikasjon.

Som servicepartner har iDrift mulighet til å være kundens kontaktledd mot Telenor og kan ha påta seg driftsansvaret for nye og eksisterende Telenorkunder.

Service og driftsavtaler

Som kunde får du muligheten til å tegne driftsavtale med oss. Driftsavtalen gir deg som kunde forutsigbar drift og vedlikehold av telefoniløsningen, samtidig som avtalen gir mulighet for kontinuerlig endring og tilpasning av både abonnementer og oppsett på Mobilt Bedriftsnett.

TelenorServicepartner2016Excellent

 

 

 

Telia Trådløs Bedrift

Lokal bedriftsforhandler av Telia
Vi er Telia Bedriftsforhandler og kan gi deg og din bedrift det beste av service og veiledning for mobile tjenester. Med ekspertise på mobilsikkerhet, operativsystemer og prefererte bedriftsløsninger – i tillegg til god lokal kunnskap – skal din bedrift få nyte godt av et effektivt, kunnskapsrikt og ikke minst serviceinnstilt bedriftssenter.

mailsignatur-telia

 

 

 

Bedre kundeservice med Telia Trådløs Bedrift
Kunder som ikke får tak i rett person kan bety tapte salg og tapte inntekter. Tradisjonelle sentralbordløsninger og telefoniløsninger for bedrifter er ofte kostbare i drift og lite tilpasset dagens mobile arbeidsliv.

Telia Trådløs Bedrift er en komplett telefoniløsning som gjør at bedriftens kunder alltid får tak i rett person, og at de ansatte lett får tak i hverandre.

Løsningen inneholder en rekke verktøy som jobber sammen for å tilføre bedriften fleksibilitet, struktur og økt tilgjengelighet. Løsningen er lett å bruke, og kan bidra til tilføre bedriften økt produktivitet, de ansatte en bedre hverdag og kundene bedre service

Hvordan fungerer løsningen?
Kjernen i løsningen er et web-basert sentralbord som er lett å ta i bruk. Sentralbordet kan kjøres fra datamaskin, et nettbrett eller mobiltelefon så du har stor fleksibilitet. Med et moderne drag-and-drop grensesnitt har du full kontroll på samtalekøer, historikk og de ansattes tilgjengelighet.

Min Bedrift

Selvbetjeningsportalen Min Bedrift gjør det enkelt for deg som mobilansvarlig å administrere bedriftens abonnement. Du får full kontroll over tjenester, dataforbruk, rapporter og fakturaer. Les mer om Min Bedrift her: https://telia.no/bedrift/minbedrift

Kostnadsdeling

Hvordan skille på bruk av mobilen i privat- og jobbsammenheng? Tjenesten Min Bedrift Kostnadsdeling skiller automatisk ut hvilke deler av mobilfakturaen bedriften skal betale og hva den ansatte skal dekke selv. Dermed får bedriften full kontroll over kostnadene og den ansatte får friheten til å bruke telefonen slik man måtte ønske. Les mer her: https://telia.no/bedrift/minbedrift

IP-telefoni

Brukervennlig telefonsystem for din bedrift – Innovaphone IP-telefonsystem.
Innovaphone er et topp moderne IP-telefonsystem som passer for din bedrift uansett behov og størrelse. iDrift IP Telefoni

Lavere kostnader og mer effektiv kommunikasjon
Innovaphone telefonsystem vil bedre kommunikasjonsflyten i din bedrift. Ved å integrere bedriftens mobiltelefoner, avdelingskontorer eller lokasjoner og server/datanettverk til en felles plattform, vil alle ha tilgang til samme funksjonalitet og informasjon til enhver tid. Mer effektiv arbeidsflyt, samtidig som kostnader med kommunikasjon mellom avdelingskontor vil reduseres. Skreddersydde PC-verktøy som sammen med bordtelefon vil gi deg full oversikt over kollegaer, samtaleflyt og ikke minst kontroll på historikk og kostnader

Stabilt og fleksibelt
Innovaphone systemet er ekstremt fleksibelt og har smarte løsninger for redundans og skalerbarhet. Robust og driftsikker konstruksjon gjør produktet stabilt over lang tid. iDrift bruker systemets åpenhet til å utvikle programvare og verktøy som du som kunde nyter godt av. I tillegg utvikler vi spesialtilpasset programvare for deg, dersom du har spesielle behov.

iDrift – en sikker partner
iDrift har den høyeste sertifiseringa for gjennomgått opplæring på dette systemet. Med lang erfaring innen faget vil vi kunne hjelpe deg med å finne en helhetlig løsning der vi tar hensyn til dine behov innen telefonsystem, mobil og IT-system slik at du får den optimale løsningen.

 

Trådløst nettverk

Økt opplevelse med stabile og robuste trådløse nettverksløsninger, beregnet for bedriftsmarkedet.
Det stadig økende omfanget av IP-baserte kommunikasjonsverktøy som for eksempel smarttelefoner, bærbare PCer og nettbrett, legger mer og mer press på bedriftens trådløse nettverk. Et smart og effektivt trådløst nettverk tar høyde for en slik utfordring og har gjerne mulighet til å differensiere datastrømmen ut i fra hvilken enhet brukeren benytter. På denne måten gir vi både brukeren og bedriften den beste opplevelsen.

idrift-wifi-solution

Sikkerhet
Et velfungerende trådløst nettverk tar også bedriftens sikkerhet på alvor. Trådløse nettverk sender signaler over store områder og data flyter fritt. Derfor er det viktig at det trådløse nettet sikres mot avlytting og misbruk i mye større grad enn hva som er nødvendig for kablede nettverk.

Trådløse nett er basert på avansert teknologi, men er likevel relativt lette å ta i bruk. Det fører til at flere bedrifter implementerer trådløse nettverk uten å tenke tilstrekkelig over hvilke risikoaspekter som er forbundet med bruken av dem. Vi tilpasser sikkerhetsnivået på det trådløse nettverket på grunnlag av bedriftens bruk og behov. På denne måten kan vi gi rett informasjon til rett bruker

Utredning og oppgradering av trådløst nettverk
Har din bedrift et eksisterende trådløst nettverk som ikke imøtekommer deres behov? Vi tar gjerne en tilstandsjekk av nettverksløsningen dere benytter i dag. Ved en gjennomgang av eksisterende løsning vil vi kunne klare å kartlegge dekning, hastighet og sikkerhetsnivå m.m. Vi tilbyr i etterkant av nettverksjekken en fyldig oversikt på evt. tiltak som kan gjøres for at dagens løsning skal fungere mer optimalt.

Nettverk og kabling

Mange tenker automatisk at det er PCen eller server som er problemet når noe ”henger”, men ofte er det kabel eller kontakter.

Et IT-nettverk er avhengig av gode ”veier” for å kunne sende informasjon kjapt og riktig. Med topp kvalitet på nettverksutstyr og kabler vil du slippe å bruke tid og frustrasjon på problem med nettverket. Vi i iDrift vet hva vi skal se etter, og kan gi deg en tilstandsrapport på ditt nettverk, og i tillegg rette opp i problemene. Ved å investere i et nettverk av topp kvalitet vil du kunne dra nytte av dette i mange år, i tillegg til å kunne bruke tiden din på det du skal.
iDrift har kompetanse på både det som skjer i komponentene i nettverket og det fysiske nettet. Vi har de forutsetningene som skal til for å gi deg den beste løsningen.

Kameraanlegg

Vern om dine verdier – Moderne kameraovervåking reduserer mulighet for innbrudd og hærverk drastisk.
Med moderne kameraovervåking får du full kontroll på hva som skjer i din bedrift, både på dag- og nattestid.

Kameraløsninger tilpasset kundens behov er en viktig del av iDrift Telecoms virksomhet. Med våre leverandørers teknologi og vår kompetanse og erfaring designer vi spesialtilpassede løsninger basert på kundens behov. I denne sammenheng er god kommunikasjon viktig for å finne den riktige kost / nytte effekt.

iDrift kameraovervåking – Et sikkert valg:
– meget robust
– driftsikkert
– fleksibelt
– skalerbart i forhold til antall

iDrift_104

Abonner på vårt nyhetsbrev!