Fjernhjelp

Rådgivning

Riktig løsning til fornuftig pris.

iDrift har over 15 års erfaring med server, software, PC, nettverk og utvikling. Ut fra vår erfaring med ulike produkter og løsninger finner vi det som dekker dine behov best. Med rådgivning fra oss kan du stå sterkt bak dine valg innenfor IT systemer eller telefoni. Vi setter oss inn i din situasjon og kan hjelpe deg og din bedrift til å ta de rette valgene innenfor IT.

GDPR

Er du klar for 25. mai 2018?

25.mai 2018 innfører EU nye personvernregler (GDPR) som også blir gjeldende i Norge. Etter denne datoen får enkeltpersoner styrket sitt personvern, mens din bedrift får nye plikter. Fra den datoen av må din bedrift blant annet kunne dokumentere følgende:

  • Hvilke personopplysninger lagrer du og til hvilket formål?
  • Har du samtykke for lagring og bruk?
  • Er sikkerheten til dataene ivaretatt?
  • Har du prosesser på plass for å fortelle en person hvilken informasjon du har lagret på dem og hvorfor?
  • Har du prosesser på plass for å slette data dersom en person krever det?

 

Har din bedrift oversikt over dette i dag? Les mer om hva vi kan bistå mer her. 

 

Strategi og planlegging

Strategisk partner for deg som kunde – gjennom tett dialog og langsiktige kundeforhold tilbyr vi rådgiving om IT-løsninger som skal bidra til din suksess. 

Vi benytter strukturerte arbeidsmetoder for å analysere arbeidsflyt, prosesser og strategi for å kunne tilby de riktige IT-løsningene for ditt behov. Med mer enn 10 års erfaring med rådgiving av små og mellomstore bedrifter har vi jobbet med mange ulike typer bedrifter på tvers av bransjer. Dette har gitt oss konsulenter med høy kompetanse på å avdekke behov og finne de beste løsningene for våre kunder.

 

 

Valg av riktig løsning

iDrift hjelper vi deg å finne riktig løsning til en fornuftig pris
Vi i iDrift legger stor vekt på å sette oss inn i ditt behov. Ut fra behovsanalysen finner vi løsninger som gir størst mulig verdi til rett pris.

Mer enn 15 års erfaring
iDrift har over 15 års erfaring med server, software, PC, nettverk og utvikling. Ut fra vår erfaring med ulike produkter og løsninger finner vi det som dekker dine behov best. Vi er opptatt av at våre kunder skal ha løsninger som øker deres produktivitet, gjør hverdagen lettere og gir god driftssikkerhet. Samtidig har vi bena på jorden og prøver å tilby løsninger som er kostnadseffektive og ikke unødig komplekse eller omfattende. Vi legger også stor vekt på å kunne forklare og begrunne de løsningene vi leverer slik at du som kunde skal forstå verdien av valgte løsninger.

Abonner på vårt nyhetsbrev!