Fjernhjelp

Noreq ERP-løsning

Noreq fikk skreddersydd ERP-løsning til sine behov

«Vi er veldig fornøyde med vår ERP-løsning som er utviklet fra bunn av iDrift. Prosesser i hele verdikjeden sklir smidig og vi bruker lite tid på manuelle prosesser og omveier i systemet. Vi sparer både tid og kostnader.” – Bjørn Sturle Hillestad, Sales & Marketing Manager, Noreq

Resultat
Med skreddersydd ERP-løsningen fra iDrift har Noreq fått nøyaktig den funksjonalitet og brukervennlighet de trengte i sitt interne system. I stedet for at de måtte tilpasse interne prosesser til et standardsystem, er nå systemet satt opp for å støtte alle prosesser innenfor funksjonene forespørsel, tilbud, innkjøp, ordre, faktura og CRM og delvis økonomi.

Mål
Målet med løsningen var en ERP-løsning som løste alle behov for funksjonalitet og avdekke behov/ønsker. Altså skreddersydd til deres behov.

Kort om Noreq
Noreq Group utvikler og leverer maritimt utstyr til kunder i hele verden. Gjennom innovative tenking og innovativ produktlinje, finner Noreq kontinuerlig nye måter å forbedre livredningsutstyr for maritim sektor. Dette betyr at kunder av Noreq får bedre tilgang til tryggere, mer brukervennlige og kostnadseffektive produkter.

Kunden

Abonner på vårt nyhetsbrev!