Fjernhjelp

Maskin- og programvare

iDrift er HP Gold Partner og leverer markedets beste utstyr fra verdens største produsent. Vi er også distriktets foretrukne leverandør av produkter og tjenester fra  Apple.

HP produkter

Servere, PCer og tilleggsutstyr fra HP (Hewlett Packard)
iDrift er HP Gold Partner og leverer markedets beste utstyr fra verdens største produsent. Vi forhandler blant annet HP servere, datamaskiner, skrivere og utstyr. HP er verdens største produsent av servere og datamaskiner. Her får man mye igjen for pengene, og det finnes utstyr i alle prisklasser.

Riktig løsning for deg
Vårt fokus i iDrift er å finne riktige løsninger og produkter for ditt behov. Med garantiordninger fra HP kan du alltid være sikker på at du får hjelp over hele verden hvis maskinen skulle få en fysisk feil.HP har fokus på grønn IT, så alle produktene er designet for å bruke minst mulig energi. En ny server i dag bruker halvparten så mye energi som en server gjorde for fem år siden.

Tett samarbeid med HP
Vi er HP Preferred Partner som gjør at vi får hele tiden opplæring og informasjon fra HP om nye produkter og tjenester. Som partner får vi også være med på kampanjer med gode tilbud. Vi har også et tett samarbeid med HP på eventuelle garantisaker.Vi kan levere en rekke HP produkter.

Workstations-Gold-Specialist-2013_RGB_blue (1)HP GPartner

 

Apple-produkter

Apple – servere, Mac, iPad, iPhone
iDrift er distriktets foretrukne leverandør av produkter og tjenester fra  Apple. Vi tilbyr konkurransedyktige priser på maskinvare som er tilpasset dine behov, og som får dine arbeidsoppgaver unnagjort på en effektiv måte.  Viktigst for oss er at du får jobbe på den plattformen som du er mest komfortabel med.

Et knippe av Apple-produkter og -tjenester vi tilbyr:

  • Apple server, maskiner og utstyr
  • Oppsett av Mac-server i mindre arbeidsgrupper. Svært effektiv løsning som også er langt rimeligere å sette opp enn en tradisjonell Windows-server.
  • Oppsett og drift av nettverk. Vi har lang erfaring i å sette opp Mac-klienter i nettverk der alle nettverksressurser blir utnyttet mest mulig effektivt.
  • Integrasjon av Apple-maskiner i Windows-miljø. Det har aldri vært enklere å bruke Mac i et tradisjonelt Windows-miljø. Maskinene støtter de fleste nettverksprotokoller, og mer og mer programvare blir nå også skrevet for Mac.
  • iPhone og iPad. Smarttelefoner og nettbrett er på full fart inn i næringslivet. Vi har kompetansen som skal til for mest mulig effektiv bruk. Samtidig må en være klar over at ansatte kan miste eller bli frastjålet utstyr som kan inneholde viktig informasjon om firmaet. Vi har redskapene for å låse og eventuelt slette innhold.

 

TravelText

Enklere føring og behandling av reiseregninger, utlegg og kjørebok!
TravelText AS er et Stavangerbasert selskap etablert i 2009. Selskapet har utviklet en unik og patentsøkt metode for datainput, en løsning som gjør det mulig å legge data inn i programvare langt raskere enn hva som er mulig med dagens brukergrensesnitt på web/app.

TravelText ble etablert av én enkel årsak: Å hjelpe forretningsreisende ut av reiseregningsmarerittet!
TravelText skiller seg ut fra andre løsninger ved at systemet utfører oppgaver automatisk, basert på minimal interaksjon fra bruker. Basert på noen få stikkord i en tekststreng – som oftest sendt via SMS – tolkes intensjonen bak stikkordene og utfører selve utfyllingsjobben for den reisende. I TravelText™ finner man også elegante løsninger for håndtering av kvitteringer som kommer på e-post, attestering med flere attestanter i serie, eksport til lønn- og regnskapssystemer, samt en hel mengde av andre muligheter for å spesialtilpasning for virksomheten

Vi i iDrift er både bruker og forhandler av løsningen. Kontakt oss på post@idrift.no eller 53472200 for å høre mer om løsningen, og for å få tilgang til 30.dagers gratis prøveversjon.

traveltext_logo

 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev!