Fjernhjelp

IT-drift og support

iDrift tar hele ditt IT-ansvar! Sikker drift av komplette løsninger!

La iDrift ta IT-ansvaret for din bedrift, og fokuser energien på deres kjerneoppgaver. i iDrift møter du engasjerte konsulenter som setter din bedrifts behov i fokus. iDrifts kjerneområde er nettopp sikker drift og overvåking av våre kunders IT-løsninger. Vi har ansvaret for flere tusen arbeidsstasjoner – spredt over hele verden.

Supportsenter

Kontakt vår support på 53 47 22 00 eller support@idrift.no.

Hos oss treffer du meget kompetente IT-konsulenter på 1. linje support. De løser utfordringer over telefon eller ute hos kundene. Vi har kontinuerlig måling av kundetilfredshet på support og viser resultatet i sanntid på vår nettside. Se hva kundene sier om vår support her: Kundebarometer

 

Serverdrift

Operativ til enhver tid!
iDrift forvalter, drifter og overvåker kundenes infrastruktur. Det å drifte et servermiljø på egenhånd krever kompetanse og, ikke minst, kapasitet internt. Ved å sette bort denne tjenesten til iDrift har du og dine kollegaer mulighet til å bruke tiden på kjerneoppgaver. For personer som ikke har IT-kompetanse, kan det være komplisert og uoversiktlig å drifte og overvåke bedriftens servere døgnet rundt. Endringer innenfor IT-bransjen skjer raskt, og det kan være krevende å følge med. Vi bruker et overvåkningsverktøy som kan monitorere serveren og sikre at du til enhver tid er oppdatert.

To velprøvde modeller
iDrift har to modeller for drift av kunder:
– du som kunde har egen server og utstyr. Våre teknikere hjelper selvfølgelig med innkjøp og oppsett av server.
– du som kunde leier serverkapasitet i vårt datasenter. ASP eller leid virtuell server.

 

iDrift ASP

Flytt IT til iDrift
Mange bedrifter foretrekker å leie serverkapasitet hos en leverandør i stedet for å ha server fysisk plassert hos seg selv. Dette har flere fordeler: Du vil spare plass i egne lokaler. Du trenger ikke å ta ansvar for, eller holde tilsyn med, fysisk serverutstyr. iDrift sitt datasenter er tryggere dersom en skulle oppleve naturskade eller tyveri/hærverk. I tillegg vil man kunne ha tilgang på alle dine data gjennom Internett uavhengig av hvor du måtte befinne deg!

iDrift ASP
Med «klassisk» ASP-løsning deler man servere med andre bedrifter. Der er et sett av standard programmer tilgjengelig. På vår løsning tilbys Officepakken, Exchange (inkl. e-post/kalender på mobilen), kommunikasjonsløsningen Lync/Skype for Business, SharePoint og økonomisystem fra Uni økonomi.

ASP har en månedspris pr. bruker og svært lav startkostnad sammenlignet med å investere i egne løsninger.

 

Leid Server

Flytt IT til iDrift
Mange bedrifter foretrekker å leie serverkapasitet hos en leverandør i stedet for å ha server fysisk plassert hos seg selv. Dette har flere fordeler: Du vil spare plass i egne lokaler. Du trenger ikke å ta ansvar for, eller holde tilsyn med, fysisk serverutstyr. iDrift sitt datasenter er tryggere dersom en skulle oppleve naturskade eller tyveri/hærverk. I tillegg vil man kunne ha tilgang på alle dine data gjennom Internett uavhengig av hvor du måtte befinne deg!

Virtuell server
Med virtuell server leier bedriften en eller fleire virtuelle servere i iDrift sitt datasenter. Disse blir installert og tilpasset deres behov, og kunden investerer selv i programvarelisenser. Dette gir samme trygghet som ASP-løsning, og samme frihet ved å ikke ha servere i egne lokaler. I tillegg gir det full fleksibilitet ved at dere har dedikerte servere og kan få installert programmer og oppsett helt tilpasset dere, som om dere hadde egne servere. Med en leid, virtuell serverløsning vil man vanligvis også tegne en driftsavtale med iDrift, slik at iDrift tar ansvaret for drifting av løsningen. Virtuell server passer best for bedrifter med over 10 brukere.

Office 365

Office 365 er en skybasert tjeneste  som integrerer kjente Microsoft Office-programmer med profesjonell e-post, delte kalendere, direktemeldinger, videokonferanser og fildeling.

 

Et Windows-nettbrett, en bærbar datamaskin, en iPad og en smarttelefon som kjører Office 365.Du har tilgang til det velkjente settet med produktivitetsverktøy uansett om du arbeider på kontoret eller er på farten. Office-programmer, alltid de nyeste versjonene, gjør det mulig å opprette, redigere og dele fra Windows- eller Mac-maskiner, iOS-, Android™- eller Windows-enheter med hvem som helst i sanntid.
Tilgang til dokumenter
Bruk Office på tvers av enheter – PC, Mac, nettbrett og smarttelefon og få tilgang til den siste versjonen av dine dokumenter og lagrede data
Arbeide sammen
Gjennomfør effektive nettmøter med flere parter med videomøte i HD, skjermdeling og referatskriving i sanntid. Opprett en postboks på et prosjekt eller en gruppe for å få tilgang til teamets kommunikasjon og dokumenter direkte fra Microsoft Outlook
Data i skyen, lokalt eller i en kombinasjon
Velg ditt tempo. Bedrifter kan også velge å beholde noe av IT-strukturen lokalt, mens andre programmer og tjenester blir levert og lagret på nettskyen. På denne måten kan du selv velge hvor dine data skal befinne seg.

 

Velg planen som passer ditt behov

Office 365 Business Essentials

Office 365 Business

Office 365 Business Premium

Office-versjoner på nettet med e-post og videokonferanser
 • E-post med postboks på 50 GB
 • 1 TB med fillagring og -deling
 • Videokonferanser i HD
 • Office Online
Fullstendig installasjon av Office på PC/Mac med apper for nettbrett og telefoner
 • (E-post ikke inkludert)
 • 1 TB med fillagring og -deling
 • Fullstendig installasjon av Office på PC/Mac
 • Office-apper på nettbrett og telefonerutkli
Alle funksjonene til Business Essentials og Business i én integrert plan
 • E-post med postboks på 50 GB
 • 1 TB med fillagring og -deling
 • Videokonferanser i HD
 • Fullstendig installasjon av Office på PC/Mac
 • Office-apper på nettbrett og telefoner

 

Vi i iDrift kan bistå med:

 • Rådgivning om hvilken Office 365 løsning som passer din bedrift, og hvordan vi evt. kan integrere Office 365 med eksisterende IT-struktur.
 • Oppsett av programvare og maskinvare
 • Drift og vedlikehold, samt oppdatering av løsning.
 • Tilgjengelig 24/7 supportsenter.

Vil du vite mer om Office365 eller ønsker et tilbud send en epost til kontakt@idrift.no

Microsoft Partner Silver

Driftsavtale

Overlat ansvaret til iDrift – Lokale, tilgjengelige og ansvarsbevisste!
iDrift har mer enn 15 års erfaring med å være «IT-avdelingen» til bedrifter i hele Norge. Med en driftsavtale tar vi ansvar for drift og support av dine servere og IT-løsninger. Vi har avanserte overvåkingsverktøy som passer på systemene dine 24 timer i døgnet.
Vi tilbyr avtaler med ulikt omfang hva angår tjenester og ansvar, og har dermed alltid et alternativ tilpasset din bedrifts behov.

iDrift tilbyr:
– sikre løsninger
– fleksibilitet
– ulike varianter av driftsavtaler
– bred erfaring
– lokal kompetanse
– tilgjengelige konsulenter

Mange firma kan ikke forsvare å ha en egen IT-avdeling. Samtidig har man i senere år tatt i bruk stadig mer komplekse løsninger og setter stadig høyere krav til oppetid og tilgjengelighet. Da trenger man en partner med bred kompetanse som både kan ta et overordnet ansvar, og levere vedlikehold, proaktiv drift, samt feilretting og support når man trenger det.

For hvem passer Driftsavtale?
Driftsavtale passer for alle typer bedrifter i alle typer bransjer. Driftsavtale er tilgjengelig for alle som har en server, enten en leid fra iDrift eller en egen server. Vi tilbyr Driftsavtale også til bedrifter som bruker Mac.

Online Backup

iDrift sikrer at dine data er ivaretatt på en trygg og god måte. Vi samarbeider med KeepItSafe for å kunne gi kunden best mulig kvalitet og trygghet.
Online Backup er en løsning som tar backup av data ut av lokalene dine til en sikker server hos KeepItSafe sitt datasenter. På denne måten kan du sikre at du ikke mister data ved eventuelle feil. Ved å sikre din bedrift sine data ved å ikke bare ta daglig backup, men også at du tar dataene ut av «huset», er du sikret mot at dine produksjonsdata også er sikret mot tyveri, brann og lignende.

Hvorfor Online Backup?

 • En tryggere hverdag
  – Automatisk skylagring sparer tid og eliminerer problemer med manuelle lagrinsrutiner/prosesse
 • Bevist pålitelighet
  – KeepItSafe er blandt de få globale ISO-sertifiserte skylagringsleverandørene som tilbyr den nyeste og beste server infrastrukturen for sikkerhetskopiering (backup)
 • 100% administrert/betjent og overvåket
  – Dine data blir lagret på flere off-site datasentre mens KeepItSafe ingeniører/eksperter overvåker dine sikkerhetskopier 24/7.
 • Online Backup eksperter
  – Vi designer, installerer, konfigurerer, og feilsøker ditt backup-/(sikkerhetskopi)system.

Lang erfaring
Som kunde skal du være trygg på at dine data blir tatt skikkelig backup av. iDrift har i mange år levert denne tjenesten og har lang erfaring innen område.KeepItSafe

Enkelt å komme i gang
iDrift hjelper deg med oppsett og aktivering av din backup-konto.

 

Spamfilter

Stopp uønsket e-post!
iDrift Spamfilter gjennomgår all e-post du mottar, og fjerner uønsket e-post før den blir levert. I tillegg har du tilgang til en liste over hva som ble stoppet ved døren og kan selv velge å slippe inn. Dette gjør at du kan jobbe mer effektivt og føle deg trygg på at e-post du mottar er fri for virus og spam.

Med iDrift har du en leverandør som er tilgjengelig og fleksibel ved behov for justeringer, tilpasninger eller bare spørsmål om e-post som har blitt stoppet.

Enkelt å komme i gang
iDrift tar seg av oppsett av tjenesten. Du kan se rapporter på hva som blir stoppet, og slippe igjennom ønsket epost. Trygt og enkelt!

iDrift Helse

 Trygge og lokale IT-løsninger!
iDrift Helse – iDrift er autorisert Helsenett-partner, som betyr at vi tar fullt IT-ansvar for både tannlegekontor, legesenter, legekontor og helsesenter.

iDrift sørger for at IT-systemet er oppdatert og sikkert i henhold til krav fra både Norsk Helsenett og Datatilsynet. iDrift tilbyr overvåkning av server, back-up og fjernhjelp. Vi kan levere server, pc-utstyr og tekniske løsninger som kan hjelpe dere i hverdagen.  iDrift tilbyr også rådgiving og skreddersøm for å møte dine behov.

Velg iDrift Helse
– enklere hverdag hvor iDrift tar IT-ansvaret
– totale IT-løsninger
– lokale rådgivere med høy kompetanse
– kort leveringstid
– fast kontaktperson i din nærmeste iDrift-avdeling
– en samarbeidspartner
– sertifisert på Opus-systemer

Kontakt oss på helse@idrift.no eller 53472200 for å høre mer om hvordan vi kan hjelpe din helsevirksomhet. 

Logo NHN gjennomsiktigopus_logo

Abonner på vårt nyhetsbrev!